BliMedUt2019

Aktivitetsdag Osnes 31. august 2019

Istaden for «Osnesdag» i år er vi med i eit felles arr. der frivillighetssentralen organiserer. «Friluftslivets uke»
Vi deltar med to aktiviteter - opningsdagen lørdag 31.08. - Luftgevær skytingen og presisjonskasting med fiskestang og dobbe.
Har du lyst på dugnad så treng vi noken til å være å hjelpe til på våre aktiviteter - tid kl. 16.00 - 19.00 lørdag (31.08). då sender du mld. eller ringer til tlf. 90201643 (Terje Bjørgen)

Uansett; Ta med familien eller noken å vær med denne dagen - det blir bra!

Les meir ...
Annonse Fiskesommer 110819

Fiskesommar 2019

EJFF inviterer nok ein gong til fiskesommar på Hjørnåsvatnet. Det er fint om medlemmer som ynskjer å bidra med dugnad på arrangementet tar kontakt med Terje på 90 20 16 43.

Rapportering av fangst

Hei

Vi vi minne alle fiskarar på om at frå og med i år så skal alle rapportera fangst via portalen www.elveguiden.no, også dersom det ikkje vart fangst.
Vi vil at de framleis brukar permane og fører opp fangst og anna info til nytte og interesse for andre.

Logg deg på www.elveguiden.no og opprett brukar. Nettsida er tilrettelagt for bruk på mobiltelefon.

Skitt fiske!

"Damenes fiske" i sone 2

EJFF inviterer kvinnelige medlemmer eller sambuar/kone til medlemmer til fiske i sone 2 fredag 28. juni kl. 1900.  Vi vil stille med varm grill og fiskeinstruktørar. Tiltaket er meint å vera eit sosialt tiltak for damer som ynskjer å fiske, mykje eller lite. Ta gjerne med fiskeutstyr om du har, hvis ikkje kan de låne av oss.

JAN A. VINJE

Vellykka Villaksens dag for barn og ungdom i sone 3

Søndag 23. juni, på sjølvaste Sankthansafta, arrangerte EJFF Villakssens dag for barn og ungdom i Sone 3. Alt klaffa. Veret var flott, grillen var varm, det vart fisk på land og barn- og ungdom stilte opp med ivrig fiskeglede.

Les meir ...

Sjå heile nyhetsarkivet