Resultater Klubbmeisterskap Jegertrap

Tirsdag 21.08 møtte 13 hagleskyttere fra klubbene Etne JFF og Vindafjord JFF for å gjøre opp om den årlige klubbmesteren i 50 skudd jegertrap.
 

De 5 beste hagle skytterne skyter finale om tittelen. Etter de første 50 skuddene var det Gisle Enge som hadde best utgangspunk inn i finalen med 44 treff. De andre som kvalifiserte seg til finalelaget var Tom Hardeland (EJFF) med 42 treff og Sveinung Lien, Geir Grindheim og Arne Gravelsæter (alle EJFF) med 39 treff. I en finale situasjon kan det være vanskelig å holde fokus og kontroll på nerver. Dette fikk denne gang Gisle Enge erfare. Med sine 15 treff i finalen endte han på 5 plass med totalt 59 treff. De resterende skytterne viste god kontroll på fokus og nerver. Spesielt Tom Haredeland som skaut 23 treff i finalen og dermed sikra seg tittelen som klubbmester på Fikse Leirduebane 2012 med totalt 65 treff. Vil legge til at også Arne Gravelseter og Geir Grindheim fikk 23 treff i fialen. Og endte dermed på en delt 2 plass med totalt 62 treff. Sveinung Lien tok da 4 plass med 21 treff i finalen og fikk da tilslutt totalsummen 60 treff.

Også den yngre garde begynner å lever gode resultater i Jegertrap. Unge lovende Tomas Lien (EJFF) skyter i klassen D1, han skaut totalt 26 treff.